Wednesday, April 15, 2015

Let's Make The "Yayama Breath Scan" Universal Throughout the World!

Let's Make The "Yayama Breath Scan" Universal Throughout the World!

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Let's Make "Breath Gauge Technique" Universal Throughout the World!
In ancient times, people instinctively knew what food was good or bad for them before putting it in their mouths. They would have not been able to survive otherwise. And because we, modern man, are the descendants of those who survived, we should also have this latent ability. Here is the technique for awakening this ability.
What has been revealed to me through my research is that one can discern whether an object is suitable or not for one's body by putting the object in one's hand(s) and then slowly breathing: When something is suitable, the breathing becomes easy and relaxed, and the air comes in through the pathways of the nose and one can gauge it by following an image of it far below the abdomen beyond the navel. Conversely, when the object is not suitable, the breathing will feel like it has become clogged and the breath will feel as if it has stopped around the chest.
When we are able to conceive that the brain's vital life center catches information determining whether something is suitable or not via the function it controls called breath, we can be convinced of such a phenomena. When science is able to elucidate its detailed mechanism, this method will be able to be used to eliminate environmental pollutants in the future. In the meantime, one can practice this technique in their daily life and gradually develop confidence in using it.
Let the "law of breathing major" to common sense in the world!

① Breath slowly and steadily into the abdomen. Allow the spine to relax. Pull the head's apex up while straightening the spine.
② Bring one hand in a natural manner in front of the nostrils and start to breath easily.
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『呼吸メジャーの法』を世の中の常識にしよう!

太古の昔、人々はその食物を口に入れてよいかどうかを本能的に知ることができたはずです。そうでなければ生きのびることができなかった。 そして現代のわれわれは、生きのびた人々の子孫なので、その能力を潜在的に持っているはずです。これを呼び覚まそうというのが、この方法です。

ある対象が自分の身体に適しているかどうかを見分ける研究をして明らかになったことは、調べたいものを手に持って、ゆっくり呼吸をすると、適している場合は、呼吸が楽に感じられ、鼻から息が入っていく道筋をメジャーで測るように、イメージをたどってみると、へそを越えて下丹田のところまで達します。逆に達していない場合は、呼吸が詰まった感じがしますし、メジャーが胸のあたりで止まってしまいます。

この現象は、呼吸という機能が脳の生命中枢でコントロールされており、生命中枢が適か不適かをキャッチした情報が呼吸に現われてくると考えれば、とりあえず納得できます。詳しいメカニズムの解明が科学的にできれば、この方法を使って環境汚染物質を含むものを無くしていけるのですが、それは将来のテーマとして、まずは自分の生活の中でこの方法を実習し、自信を持って行えるようになってください。
『呼吸メジャーの法』を世の中の常識にしよう!


①ゆっくり安定した腹式呼吸をする。背筋をリラックスさせて、頭の頂点が少し上に引っ張られるように背筋を立てる。
②片手を自然な感じで鼻孔の前にもってきて、楽に呼吸する。
③息が入っていくにしたがって片手が下がっていき、十分吸ったときに下丹田の  位置に来るように、息を吐くとき、片手は上がっていき、鼻孔の前にくるようにする。
④呼吸によってメジャーができることをイメージしながら、これを繰り返す。
⑤メジャーができたら、間違いなく身体に悪いもの、または良いものをもう一方の手に持って、そこからエネルギーを吸う気持ちで、メジャーがどこまで動くか試みる。  悪いものはメジャーが少ししか動かない。
⑥慣れたら片手を鼻孔の前にもってこなくてよい。
⑦悪い物の量を減らしてもわかるかどうかやってみる。
⑧呼吸メジャーの法ができるようになったら、何か良し悪しを判定したいもので試してみて友人と結果を比べてみる。結果が一致すると自信がでてきます。良いものも、量が過剰になると、メジャーが動きにくくなります。質的な情報と量的な情報の適不適を知ることができるのです。

試してみましょう!

●身体に適しているもの
・無農薬玄米
・飲んで体がよくなった漢方薬
・汚染のない水など
●身体に良くないもの
・殺虫剤
・副作用のある薬
・添加物の多い食品
・汚染された水など
Translation by Paul Doyon

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